<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 7
بازدید کل : 70332
تعداد مطالب : 201
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
<-PollItems->
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Template By: LoxBlog.Com
مرگ اصلاحات در ایران
تحليل جامعهشناختي از طرح فدراليسم اقتصادي
آیا رئیس جمهور بعدی مصلحتگرا خواهد بود؟
پرسش و پاسخهای خصوصی
پرسش و پاسخهای عمومی
وسواس و درمان آن
بازخواني پرونده اي به نام طب سنتي در ايران
فلسفه نامگذاری سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی
موس بیسیم شیشه ای
به گزارش سارنیوز به نقل خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی ساری، مازندران طريقالرضا و قدمگاه هزاران مسافر آسمانی است مسافرانی كه دلداده هستند و هر زمان دلشان برای وصال به امام معصومشان پر میكشد.
ساری قدمگاه مشهور مسافران ملكوتی و آستانه امامزاده عباس(ع) فرودگاه زائران و از مناطق ديدنی و تاريخی و مذهبی برای مسافران و توريستهای داخلی خارجی است تا خود را در آيينه خوبان ببينند و بيخود شوند.
اينجا فضا روحانی، باصفا، دلپسند و قلبها لبريز از صميميت است آری، اينجا حرم مطهر امامزاده عباس بن محمّد بن قاسم بن حمزه بن موسی بن جعفر(ع) سیّدی شريف مُكَنی به ابوالفضل به روايت تفسير موجود علیبن ابراهيم قمی است.
چقدر زود سالها میگذرد، دو سال پيش بود كه ادارهكل اوقاف و امور خيريه مازندران برای توسعه حرم مطهر امامزاده عباس(ع) با مديركل گردشگری استان مازندران چانه زنی میكردند البته اين بگو مگوها از سالهای پيش برای توسعه حرم آغاز شده بود كه سرانجام با حمايت مديران استانی و نماينده ولی فقيه در استان با در نظر گرفتن شروطی جواز توسعه حرم اين آستانه به ادارهكل اوقاف داده شد.
در حال حاضر حرم امامزاده جز نصب ستونهای آهنی كه از يك سال گذشته انجام شده به رغم ادعای مسئولان اوقاف در جلسات چانهزنی برای كسب جواز از گردشگری مبنی بر احداث زود هنگام آن تاكنون در عمل پيشرفت چشمگيری نداشته است.
قامت شهر ساری به سبب توسعه نيافتن فضای امامزادگان خميده و مسافران نمیدانند برای زدودن ظلمت روحشان به كدام امامزاده پناه ببرند.
متأسفانه فضای اطراف حرم امامزاده عباس(ع) كه هر شب پناهگاه ميهمانان و مؤمنان بود اكنون تلی خاكستر و سازههای زمخت آهن احاطه كرده و فضای معنوی امامزاده را كمرنگ و از لحاظ مكانی تنگتر و دلگير شده كه نياز است تا مردم و مسئولان با سرعت بيشتری برای اتمام اين بنا تلاش كنند.
حجتالاسلام ستار عليزاده، مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران در گفتوگو با ايكنا، با اشاره به طرح توسعه حرم مطهر امامزاده عباس(ع) ساری، گفت: در آينده نزديك هيئت امنای جديد امامزاده عباس(ع) ساری با حضور شخصيتهای علمی و متنفذ استان و شهرستان منصوب میشود.
وی افزود: مقرر شد، اعتباراتی به صورت وام از سازمان در اختيار ما قرار دهند تا با همياری مردم و خيران بتوانيم تا پايان سال قسمت عمده ساخت و توسعه اين آستانه را به پايان ببريم.
مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران درباره تعريض ورودی اين آستانه، افزود: ادارهكل اوقاف جلساتی را با شهرداری ساری داشته و پيشنهاداتی از طرفين ارايه شد كه اكنون در حال بحث و بررسی بوده و اميد است اين تعاملات به نفع اين آستانه و مردم به نتيجه برسد.
حجتالاسلام مسعود قربانی، رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان مازندران نیز در گفتوگو با ايكنا شعبه مازندران، با اشاره به اينكه طرح توسعه آستانه امامزاده عباس(ع) 2هزار متر مربع زيربنا دارد، گفت: تاكنون برای ساخت فنداسيون و اسكلت فلزی اين بنا يك ميليارد تومان هزينه شده كه از سوی سازمان مركزی، نذورات و خيرين تامين شده است.
وی افزود: برای تكميل اين پروژه ملی مبلغ 4ميليارد تومان اعتبار نياز است و با توجه به اينكه اين آستانه در جاده اصلی مازندران-مشهد قرار گرفته ضرورت توسعه اين اين آستانه را دو چندان كرده است.
قربانی تصريح كرد: اين آستانه از آنجا كه در فهرست آثار ملی و تاريخی به ثبت رسيده و سالانه توريستهای زيادی را جذب میكند نياز است تا مسئولان گردشگری نيز برای ساخت و توسعه اين آستانه آستين همت بالا بزنند.
عباس غلامی از ساكنین منطقه آستانه امامزاده عباس(ع) ساری نیز در گفتوگو با ایکنا گفت: توسعه اين آستانه به تعريض ورودی اين حرم وابسته است و بايد مسئولان برای توسعه هر چه زودتر حرم اقدام كنند تا مسافرين و زائران خاطره خوشی از اين آستانه داشته باشند.
وی عدم امنيت اجتماعی را از پيامدهای توسعه نيافتگی اين آستانه دانست و افزود: جای بسی تأسف است كه اين آستانه با جايگاه معنوی و مكانی كه دارد از ظرفيتهای آن برای جذب آحاد مردم و ميهمانان استفاده نمیشود.
اين شهروند ساروی مناسب نبودن فضای محوطه به سبب طولانی شدن ساخت و ساز را از عوامل عدم استقبال مسافران عنوان كرد.
سيدمجتبی حسينی، مدير آستانه امامزاده عباس(ع) ساری در گفتوگو با ایکنا، گفت: اين امامزاده زائران بسياری داشته و بر اساس سيستم زائر شمار در سال بيش از يك ميليون نفر وارد حرم شده ولی آمار افرادی كه وارد محوطه میشوند بيش از 2 ميليون نفر است.
وی افزود: در مراسم تحويل سال نو و نيز مراسم شبهای احيا علاوه بر حرم و محوطه آن جاده ورودی حرم نيز محل اجتماع عاشقان اهل بيت(ع) میشود به عنوان نمونه در شب 23 احيای ماه مبارك رمضان 92 مردم در زير باران، دعای جوشن كبير را قرائت میكردند.
حسينی با بيان اينكه 80 درصد زائران غير بومی و 20درصد زائران بومی است، اظهار كرد: سالانه بيش از يك هزار توريست از سراسر جهان به صورت فردی و گروهی به اين آستانه میآيند. مديريت اين آستانه به طور جد پيگير اتمام طرح توسعه اين امامزاده است و اميد است اين مهم با حمايت مردم و خيرين به پايان برسد.
همه میدانند نظر كردن تو، خاك را كيميا كند و گوشه چشمت غم عالم برد ما كه همه به خود هيچ نيستيم تو خود به ما كرامت كن تا كريم شويم و با شركت در ساخت بقعهات محرم اين حريم شويم.
اگر تمام محوطه اين امامزاده را خاك بگيرد و سالها به همين منوال باشد و توسعه هم نيابد فرقی به حال عاشقانت ندارد، آن كس كه دلداده توست خاكت را هم به غنيمت میبرد، ساعتها با تو همنشين میشود و سفره دلش را با تو باز میكند تو را واسطه فيض میداند تا به او طريق بندگی و رسم زندگی بياموزی.
علی پاداشی
نظرات شما عزیزان: